Qi Trainingsklassen

Veel gezondheidsproblemen zijn het gevolg van negatieve lichamelijke en geestelijke patronen die we in de loop van jaren hebben opgebouwd. En daarom moeten we de manier van Qi genezing zien als een proces waarin we zelf duidelijk krijgen van het hoe en waarom van ons eigen gezondheidsprobleem of ziek zijn.

Allereerst is een programma van Qi training erop gericht een reis naar zelfontdekking te laten beginnen. Begeleid door onze ervaren beoefenaars zul je leren hoe geluid gebruikt kan worden om je energiekanalen te openen en hoe beweging de stroom van energie kan stimuleren. Er is geen tijdspad voor afronding. Je bepaalt simpelweg je eigen tempo en probeert aan zoveel mogelijk lessen mee te doen.

Elke les eindigt met een meditatie, een van de meest belangrijke onderdelen van Qi genezing. Meditatie is een proces dat je helpt je gedachten te zuiveren van afvalstoffen uit het dagelijkse leven en je frequentie te resetten. Dat brengt ons de helderheid, mededogen en positiviteit die we nodig hebben om de Qi energie te kunnen ontvangen en te absorberen.

Je eigen persoonlijke gids en beoefenaar zal je gedurende het hele trainingsprogramma hierin begeleiden. Lessen worden door onze eigen Qi Masters gegeven waar maximaal 10 mensen aan deelnemen.

Boek vrijblijvend uw training consult